UN ENTORN ON GAUDIR DE LA NATURA

Vilanova d'Isanta

Ens trobem al cor del Solsonès, a les portes dels Pirineus. En el nostre entorn la natura és la protagonista, tot i que també hi trobareu pobles, multitud de masies i petites esglésies que us robaran el cor. En aquest apartat us oferim diverses localitzacions que val la pena visitar.

SOLSONA

Passejant per Solsona us endinsareu en una ciutat plena d'història i de tradicions arrelades que es respiren per tots els racons del nucli antic, en una població de gegants i bestiari folklòric, de tradició ganivetera i artesania alimentària.

VALL DEL LORD

Destí que no et deixarà indiferent. La capçalera del riu Cardener, la vall del riu Aigua de Valls i les formacions de la zona fan d’aquest indret un paisatge inoblidable. Hi podràs gaudir activitats durant tot l’any i per tota la família.

CASTELL DE LLADURS

Un castell ple d’història on arribar a peu i que permet gaudir d’una vista panoràmica formidable que va més enllà de la comarca del Solsonès.

CARDONA

La població dels senyors de la muntanya de sal. La mina de sal constitueix la raó de ser de Cardona i la causa de l’esplendor del seu passat. Un entorn natural privilegiat on poder passejar per l’imponent castell, endinsar-se a la Vall Salina o triar entre una varietat d’activitats de natura.

SANTUARI DEL MIRACLE

Centre excepcional que recull notables valors religiosos i artístics, heretats en gran part d'altres temps, que constitueixen el seu patrimoni actual.

OLIUS

Al conjunt monumental de Sant Esteve d'Olius hi podreu veure una església romànicadel segle XII amb una cripta excepcional, un cementiri modernista únic que fuig de l'estructura tradicional i que és obra d'un deixeble de Gaudí: Bernardí Martorell. També hi ha més de 150 sitges ibèriques, datades del 300 a.C., repartides pels voltants.

Vols venir a passar uns dies amb nosaltres?