Política de privacitat

Des de Vilanova d’Isanta posem a la teva disposició la informació addicional relativa al tractament de les teves dades personals, tal com estableix la normativa en la matèria: REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (RGPD). Per tal de complir amb el reglament d’informació a través de capes o nivells, volem explicar amb detall el tractament de les dades que recollim des del nostre web.

Dades del responsable:

Identitat: Fina Alsina Girabal

Contacte: info@vilanovadisanta.com

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Els administradors de Vilanova d’Isanta només utilitzem les teves dades per tal de respondre els dubtes plantejats a través del formulari de la pestanya de Contacte. En cap cas es faran servir per enviar newsletters o promocions.

Com hem obtingut les teves dades?

Els usuaris les introduïu en els diferents camps del formulari de contacte.

Quant de temps conservem les teves dades?

Fins a la resolució del dubte plantejat per l’usuari.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal pel tractament de les teves dades es basa en el consentiment atorgat en completar qualsevol dels formularis.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Tota persona té el dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, la rectificació, supressió, o la limitació del seu tractament, o fins i tot a oposar-se al tractament. També té el dret a retirar el consentiment sempre que es vulgui. Per fer-ho podeu enviar un email a info@vilanovadisanta.com.

Així mateix, t’informem que tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (Agència Espanyola de Protecció de Dades), si consideres que s’ha produït algun tipus de vulneració en relació amb el tractament de les teves dades personals.

Encara tens dubtes sobre la nostra política de privacitat?

Des de Vilanova d’Isanta estarem encantats de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir en relació a aquesta qüestió. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de info@vilanovadisanta.com.